Hl.strana - Maturitní otázky - Referáty (Moje referáty) - Plesy (Tipy,Firmy) - Vysoké školy - Kurzy - !SHOP!

Válka (úvaha)

Info - Tisknout - Poslat(@) - Uložit->Moje referáty - Přidat referát

Kdo bude vítěz letos?  NOMINUJTE - stránky v kategoriích:
Nejlepší: Tablo - Školní časopis na webu - Školní webové stránky - Třídní stránky - Profesorské stránky

Rozpacitost,strach a odhodlanost.To jsou pocity,ktere k valce patri.Videli jste snad stastne se usmivajici lidi,kdyz jsou v ohrozeni zivota?Koho by potesil pohled na zmrzacene deti,ktere o nicem nemohou rozhodnout.

Vratme se v zamysleni do minulosti a zjistime,co slovo valka znamena.Spousta zbytecnych obeti,skody na majetku a hospodarstvi.Kdo ma z toho uzitek a kdo za to muze? Vetsinou to vzdy vzniklo v hlavach silencu. Co třeba Hitler a jeho snaha o ovládnutí světa, uznávání jedné rasy? Každý takový člověk se snad chce zapsat do dějin, proto přistupuje k takovým činům. Nespokojenost většiny světa neodradí tyto mocichtivé lidi od jejich úmyslů. Souhlasím s tím, že se musíme zasazovat o odzbrojování a ochranu před teroristickým napadením, ale je tohle jediné řešení? Dle mého názoru ne! Položme si otázku: "Neselhalo jednání o odzbrojování a zsmezení války?"

Co citim? Sok a uzas nad chladnokrevnym zabijenim. Co citi deti, kterym otcove odesli do valky? Kladou si otazku, zda se jeste setkaji?

PŘIDEJTE SVŮJ REFERÁT